×
Voittogaala 2021
Recording not available.
Close

LIVE

Voittogaala 2021
24.10.2016
14:00
Duration 1h 0min

Ohjelma
 

Juhlimme tänä vuonna suomalaisen mainoselokuvan parhaimmistoa striimin välityksellä. Kaikille avoin online-tapahtuma järjestetään torstaina 18. maaliskuuta klo 15:00 – 17:00.

Iltapäivän aikana kuulemme palkintojenjaon lisäksi kiinnostavan keynote puheenvuoron tutkija Orlando Woodilta sekä kilpailun tuomariston paneelikeskustelun, jossa pohditaan mm. vuoden 2020 kilpailun satoa.

Lähetyksen juontaa Ina Mikkola. 

 

Modernin aikakauden luova tehokkuus  

Kansainvälisen tuulahduksen Voitto-gaalaan tuo Orlando Wood, System1 Groupin innovaatiojohtaja. Orlando on johtanut Iso-Britannian mainonnan ammattilaisten instituutin (IPA) luovuuden ja tehokkuuden tutkimusta vuosina 2017–2021. Tässä roolissa hän on yhdistänyt ainutlaatuisella tavalla neurotieteitä, kulttuurihistoriaa sekä mainonnantutkimusta. 

Voitto-gaalassa Orlando pitää puheenvuoron, jossa hän kertoo, mitkä piirteet tekevät mainoselokuvasta huomion arvoisen, muistettavan ja vaikuttavan. Hän kuvailee mainonnan tavoissa viimeisten 15 vuoden aikana tapahtuneita muutoksia ja pohtii sitä, miksi mainonnan vaikuttavuus on heikentynyt. 

Orlando paljastaa esimerkiksi, miten 2000-luvulla tapahtunut tarkkaavaisuuden muutos niin yhteiskunnassa, liike-elämässä kuin mainonnassakin on johtanut tasaisempaan, abstraktimpaan ja voimattomampaan tyyliin. Se tekee tehokkaasta mainonnasta mahdotonta. Hän kuitenkin kuvailee myös niitä mainonnan ominaisuuksia, jotka koskettavat ihmisiä, herättävät heidän kiinnostuksensa ja parantavat tuotemerkin markkinaosuutta.    

Varmista ongelmaton katsojakokemus tästä

Agenda